rackarns vilken cool cream cheese star!


Hahahah den här bilden hittade jag i datorn, så sjukt snygg! Den är från i Mars förra året när jag och mina vänner Ronja och Julia var på stan. Ronja gjorde en gubbe av lite mat på McDonalds. Jefefajn om jag får säga det själv.

skottdagen


Jahapp.. Jag hade nästan glömt att det var skottdagen idag! Detta är ju en historisk dag! Knasigt att det finns folk som fyller år på den här dagen. Jag är född 1999 så då var det inget skottår, men om jag var född ett år senare år 2000, 29 Februari, så hade jag fyllt 3 år idag. Häftigt!

mot landeeeeet!

Mobba inte fejs och hår, har precis duschat.. eheh.

Nu ska jag packa, sen bär det av mot landet! Heihohohoh! Så chill! Hoppas vi kan åka skridskor, har konstigt nog inte gjort det en enda gång under vintern, så himlans sjukt. Jag älskar att åka skridskor, konstigt att jag inte gjort det än. Men jag suger ju på det. Fast det är ju en annan sak.

Hos mormor och morfar så har vi inte internet, ni får klara er utan bloggning tills på fredag. Men för min del så är det jätteskönt. Man tillbringar allt för mycket tid till internetet. Fast åt andra sidan så skulle inte jag klara mig så särskilt länge utan det.

Nu ska jag packa, tjingeling badring vi hörs!

my ugly nails


Såhär vart naglarna (Kom ihåg att jag inte har tagit bort kladdet runt naglarna på bilden!). Enkelt, men det vart inte så bra alls hahah. Jag är inte måla-naglar-personen, jag vill alltid göra saker samtidigt som nagellacket torkar och det resulterar ju en massa kladd... Men jag vill bli duktig ju! Träna, träna, träna!

svar på ett tal

Nej det gör jag inte.. men det heter ju batik eller tie dye eller något sånt. Letade ett tag på ex. YT men hittade inget som var likt, men batik är ju lite svårt att jobba med eftersom det är svårt att göra det till det mönstret till vad man vill. Du får leta runt på nätet!

molly and i

Hejsi svejsi! Idag kämpade jag med att måla naglarna, till ni vet sånt där tidningsmönster där man ser texten på naglarna. Det vart helt kaos och skitfuuuuult! Det gick bara på en nagel! Så jag ska göra om dem kväll så de blir sjukt stiliga. Så kanske jag vågar visa? Hahah. Sen så kom Molly en stund, vi spelade lite old school Mario Party och fotade lite. Men jag bokstavligen suuuuuger att stå framför kameran. Nu ska jag börja måla om mina fula naglar, ciao ciaooo!


ronjamåndag

Hej och hå! Idag var jag med Ronja och vi tittade på film, 50 first dates. Skitgammal (2004) men det gör ju ingenting hehe. Sen så tittade vi lite halvt på Trassel också, har inte sett den riktigt men den verkade vara gullig och bra! Och Ronja gjorde för sjutton ett träningspass till mig! Bestod av bland annat plankan, armhävningar och knäböj. Heihoohoihoo nu blir det träning!


sundaaaay

Hejhej! Hade tänkt vara med Ronja idag, men tyvärr så hade hon huvudvärk. Istället så gick jag och mamma ut mot hamnen och tog en fika. På vägen så såg vi massor av änder, så söta så! Men tyvärr så vart det sjukt kassa bilder, jag skulle verkligen vilja ha ett långzoomobjektiv! Jag hittar alltid massor av saker som jag vill fota men som är sjukt långt bort, eheh. Som änderna, om man går för nära så flyger de iväg. Som sagt så tog vi en riktigt god fika, vi delade på en kärleksmums. (Men kameran laddade ut då) Sjukt god!


ett inköp från igår

Den här boken köpte jag på bokrean hos Bokia, hade tänkt leta efter Elsas värld men hittade bara Elsas hemlighet. Så såg jag Egoboost och tänkte att den här vill jag läsa! Känner då och då att jag vill "boosta mitt ego".

retard och en kat

Hejhej! Tänkte bara göra en snabbisuppdatering, ska strax gå ner till stan med mammi. Tänker kika efter lite fina sommarkläder som jag kanske kan köpa när jag har lite mer klirr i kassan och just ja, anledningen varför vi ska dit är för att vi ska kolla hur mycket linser kostar. F U C K  Y E A H. Moa wants it.  I natt så drömde jag att jag var på hockeymatch i Eskilstuna, arenan låg i City Gross, om någon bryr sig. Nu ska jag dra, tjing!


sportlovis


Nu har jag sportloooooov! Yehooo! Känns verkligen som jag behöver det, har fått nog av skolan. Älskar att träffa folket där men ändå, jag verkligen hatar skolan. Så jävla jobbigt (Ursäkta mitt ordval). Jag orkar typ ingenting efter den. Jag är helt utmattad efter varje skoldag. Skolan suger. Men nu har jag lov, helt awesome. Så awesome. Skitawesome. Men nu ska jag titta på The Simpsons och vila och chillaaaaaaaaa!

en sommaroutfit nummer 2.

Såhär vill jag gå i sommar! Veldigt sniggt! Vet att jag hela tiden lägger upp bilder på sommarkläder, men jag lääääääääängtar sjuuuuuuukt! Hela outfiten kommer från H&M förstås, eftersom jag gjorde den på deras Dressroom.

en låt som spelas på repeat


snyggingar från monkitonki


AAAAAAAH! *Sjungande änglar*. Vilka fina tröjor! Men jag tror att den gråa är för stor för mig. Den är 79 cm lång i S. Alltså så är den ca. 75 cm i XS. Men den är söt i alla fall. Skjortan vill jag supermegagärna ha, den är också ganska lång, men den är längre där bak så hela kanske inte är så lång. De här kostar i alla fall båda två 350 kr.

❤ gerard way is awesome ❤


en katt med en tratt

Hejhej! Idag vart Sam kastrerad. Stackars lille gubben! Eller ja han sov ju sött hela tiden men ändå, stackars lille plutt. När han kom hem så började han nästan direkt att slicka "där", eftersom han är ganska renlig av sig. Så då var det på med tratten, han ser jättegullig ut. Men gud så synd det är om honom!

your love is my drug

Hejhej! Tänkte bara lägga upp filmen då min syrra red i onsdags. För jag har ju filmat vilket gör det något intressant. Hehe. Men har själv gjort en film, inte från när min syster red men om kattisen! Men YT vill ikke samarbeta med Moa lilla! Har försökt i flera timmar och den stannar hela tiden upp vid 28%, såhär blir det alltid när jag ska ladda upp filmer! Försöker igen imorgon!

Btw, hennes blogg heter viewpoint.blogg.se

läxor

Hejhej! Har precis kommit hem från skolan och gottar vindruvor + mys med Sammis. Dagen kommer jag att tillägna till mina jävla fuckin' läxor. Typ 25 glosor i engelska? Inte enkla heller. Sen måste jag skriva klart min svenskaberättelse om kärlek. De skulle vara typ 1-2 sidor lång. Men min är typ 5 sidor, shieeet! Den är inte alls klar heller, men nu måste jag börja jobba. Hejsi svejsi!


oh shit

Fett scary, idag vare massa svart i min potatis. Jag åt inte, tror jag. Men om det händer något, om jag blir matförgiftad eller något hemskt händer - så hejdå! Trevligt att träffas!


divided = fucked up

Ibland är H&Ms avdelning Divided helt fucked up. Det finns många fula (Och fina förstås) där just nu. Som den här tröjan med batikmönster... Det kan vara lite häftigt när man gjort det själv, men den här var inte najs enligt mig!

chokladbollsbak

Hejhej! Idag så kom Ronja och vi bakade chokladbollisar! Fast vi gjorde inte bara bollar utan hjärtan och bajskorvar (Ronja fattar.) också! De vart sjukt goa, verkligen sjuuuuukt gooooaaaa! Mmmmhmmmh. Sen så myste vi bara framför datorn och Ronja hjälpte mig att träna lite heheh. Hon har lovat att lägga upp ett träningspass åt mig, snela Ronja!

en typisk sommaroutfit

Såhär kommer nog en typisk sommaroutfit se ut för mig. + ett par niceiga sneakers förstås. Väldigt enkelt men riktigt snyggt! En ganska tråkig sak är att jag inte passar i wayfarers... AAAAH jag vill ha såna!!! SÅ SCHNYGGT! Någon mer än jag som längtar sjukt till sommaren? Att inte behöva sätta på sig värsta michelinjackan och traska runt i vinterskor, utan bara ha på sig t-shirt och shorts, och soooolaaaaa och försöka bli bruuuuuun... Vilket aldrig händer. Vad är det för fel på min hud?!

JETEFAJNGET

Hejhejhejhej! Idag så har jag vart och firat mina kusiner och vart supersvensk = sett Melodifestivalen. Tänkte bara skriva att jag lever. Hehehe. Imorgon ska jag ha kul, ska åka till Ronja, vi ska göra chokladbollisar och hyra film! Mihihihihihi fett med mys! Eftersom jag ser ytterst olockande ut just nu så får ni en fin bild på en get. Jetefin get!!!


s n o w b a l l f i g h t

Hejhej! Har precis kommit hem från skolan, hade ett snöbollskrig med Emma hahah. Jag var inte så dålig. Men Emma mulade mig några gånger, he he he... Just nu tittar jag på The Simpsons och bara chilldillar. Sen måste jag duscha, tänk ifall det har fastnat grus från snöbollskriget i håret haha.

loka hallon persika

Hejhej! Just nu sitter jag med Klara och äter macka och dricker Loka! Vi hittade en kupong på deras facebooksida, så efter skolan gick vi till Coop och hämtade ut 2 flaskor. Jäkligt gott alltså! Min nya favoritsmak. Nu ska vi fortsätta chilldilla, hejdå!


kattis

Hejsisvejsi! Idag, vid femtiden så drog jag till stallet för att filma min syster när hon skulle rida lektion, då kom den lurviga, irriterande & sockersöta katten till mig & mammi, heheheh det vart mycket bilder på katten. SÅÅÅ söt! Jag älskar ju fluffiga djur! Ja, ni som inte vet kan ju klicka här, hehe. Tova håller på att redigera alla filmer, men jag kanske kan lägga upp den sen, bara för att liksom. Det är ju ändå jag som filmat. Men nu ska jag börja med matteläxan, fyfan vad hemskt. Ni kan njuta av dessa söta bilder på fluffkatt.

cupcakebak

Hejsisvejsi! Idag så följde jag med Emma hem, vi bakade chokladcupcakes! Klara hade vi också tänkt följa med, men hon hann bara med för att köpa grädde & choklad till glasyren. Har inte smakat cupcakesen (?) än. Men de verkar vara riktigt goa! Smeten var i alla fall god, heheh. Alla ❤ dag har varit riktigt onyttig. Till lunch: Plättar med grädde och sylt och nu det här! Men ja man lever bara en gång ju!

DONE!

Vad tycker ni om min nya design? Just nu gillar jag den. Men kanske byter om jag inte gillar den lika mycket som min gamla! Vad tycker ni?

alla ❤ dag

forever alone.

fix

Hejhej! Kom hem från skolan för ca. 1 timme sen, chillar i soffan... Och fixar med bloggen! Hoppas att det blir bra. Jag vill förnya bloggen lite, har inte haft min design länge men jag har hela tiden rosa i mina designer, rosa, rosa, rosa, rosa, rosa, rosa... Jag har haft rosa i designerna 6 gånger! Dags för lite annat!

mongot

Hejhej! Just nu så sitter jag & chillar vid datorn, jag trodde att klockan var en timme före... Så jag stressade överdrivet mycket & när jag skulle dra så säger pappa: "Ska du verkligen dra nu?" när klockan var 7.30, och vi börjar 8.50. Liksom känslan när man får så mycket tid över, FUCK YEAH!

(För övrigt så ser jag ut som ett mongo på varenda bild jag tagit idag, fast eller det kanske jag alltid gör? Nej det får vi inte hoppas..)

nyinköpt



Dessa 2 tröjor inhandlade jag igår på Monki. Den gråa kostade egentligen 350 kr, den svarta 300 kr, så jag gjorde ett kap!

❤ or ✖ me

Hejsi svejsi! Jag har börjat lyssna på den här sjuuuukt gamla låten. Men den är ju inte dålig alls, den är fett häftig ju! Musikvideon är ganska rolig dessutom hehe & Lady Sovereign är aphäftig! (Och ja musikvideon finns inte på YT, dailymotion to the rescue!)


hejhej typ första gången jag är rubriklös

Hej svejs! Idag var jag ju som sagt på stan med mammis & sis. Vi tog en fika/lunch på Espresso House & kikade i butiker några timmar. Och ja, jag hittade faktiskt 2 tröjor... Mina pengar rinner genom fingrarna.. visar dom senare!

Ikväll blir det Melodifestivalen, som vilken svensk som helst! Hoppas att det är mer bättre artister än förra gången. Ja, Loreen & Dead by April var riktigt bra. Men Dead by April vart väl diskade för de hade lagt ut låten på Spotify innan hela festivalen är slut? Synd om det är så. Men nu ska jag fortsätta chillidilla, hejdå!


min fredagkväll


Idag ska jag gå på stan med mammi & syster, kanske inte jättelänge. För jag känner mig inte så jättebra. Men det ska bli mys i alla fall! Hoppas jag hittar något att köpa..

somebody that i used to know

Den här låten är så sjuuuuuukt bra! Så häftigt gjord också, musiken är ju bara på en gitarr. Så heeeeeeeeeeeftigt! De kan ju sjunga också, och den är helt grym!


sleepy sam

Hejhej, just nu så sitter jag vid Sam, han sover, as usual. Men innan var han lite smått konstig, han ehm.. liksom juckade med min arm. Han bet tag i min handled & drog min arm under honom... euuuuww... Om jag drog bort armen så typ mjaoade han skitmycket & tog tag i min handled igen. Han har kommit in i kastreringsåldern, heheheh. Men nu sover han sött. Min lille kattis.

acid house

Hejsisvejsi! Nu sitter jag i skolan & alldeles strax ska vi ha nästa nationella prov. Tänkte bara visa min klocka som jag fick av pappa för något år sen, har konstigt nog inte använt den en enda gång förrän nu! Glömmer alltid att ha smycken & klockor. Den här klockan är faktiskt från 1987, och den är stilig jao!


näbbdjuret perry pez!


Kolla vad jag hittade igår när jag & mamma skulle hyra film, NÄBBDJURET PERRY PEZ!!! Jag såg alltid på Phineas & Ferb för några år sen när jag bodde i radhus, när jag var typ 6-7 alltså. När jag såg den jag vart helt OMFG DET ÄR NÄBBDJURET PERRY. Så ehm... jag köpte den. Heheh, inget jag ångrar. Larvig jag är. Men vafan, det är ju Perry!

M A S S A G O D I S

Hejhej! Hahah kände mig bara tvungen att visa allt mitt godis som jag haft sen julas & inte öppnat! Eller jo pepparkakskolorna har jag ätit några av. Jaaa.. de går ju inte ut förrän 2014 i alla fall. mMmmMMMMH blir ni frestade *blink blink*? Åt faktiskt massa pepparkakskola igår, det är mitt favoritgodis! Önskar att det fanns året runt, men då kanske man skulle tröttna?

mustaschring, woop woop!


Denna inhandlade jag i söndags, lite efterblivet. Men jaja, den här köpte jag på Gina Tricot för 79 kr. Först köpte jag en i stl small, men sen när jag tog bort gummibandet som satt runt för att hålla fast den så är den gigantisk! Mamma gick & bytte till xsmall. Sen när jag skulle sätta på mig den så var den för liten! Som tur var så kunde jag sätta på mig den på andra handen...

Aaa, nu är allt löst tänker ni. Men när jag skulle ta av mig den så satt den som sten, jag kämpade & kämpade, fick av den. Då flyger den på golvet & går sönder!!! Men nu är den ihoplimmad & fin. Vilken resa för att få en ring. Fin ring.

kul i gymnastikhallen

Hejsisvejsi! Igår var jag inte i skolan för jag har huvudvärk & är väldigt förkyld, men idag lyckades jag ta mig dit! Först vare idrott i VGF-hallen, jag skulle ju inte vara med, men lite studsmatta kan man ju alltid hoppa, he he he. Det är skitkul att hoppa på dem här studsmattorna, för man kommer så hööööögt! Heja deras studs! Men man får lite ont i ryggen efter, hahaha gamla tant jag är. Sen bara 2 andra tråkiga lektioner, här kommer en skojsig bildbomb också från när vi hoppade studsmatta!



erikslundsundkundpund

Hejsisvejsi! Jag tänkte bara visa lite fina bilder från när jag & Ronja var på Erikslund, både jag & hon shoppade. Visar mitt sen! Shoppade inte bara en grej & det kostade mig bara 160 kr! Not bad! Och när vi väntade på att Taxi Pappa skulle komma & hämta oss så gick vi in till City Gross för vi redan vart på alla butiker typ... Så såg vi. De hade bytt ut traktorn!!! BUÄÄÄÄÄH. Den var utbytt till en jädra skyltdocka som åkte snowboard på bröd... Muhuuhuhuhuuhuhuuu...


bara ronja kommer fatta det roliga i det


BAD ROCK!!!


ronjabonja

Hejsisvejsi! Idag ska jag åka till Erikslund Shopping Center med min Ronji Källibergis! Hoppas nästan på att inte hitta något... men jag hittade ju faktiskt 100 spänn i en gammal väska förra veckan. Hehehe shoppinggalen är mitt andra namn. Nu väntar jag bara på Ronja, men oh shit! Måste ju fixa håret & fan kameran är inte laddad!!! Aja nu måste jag kila, hejdå!

Btw, sjukt stekig på den bilden längst till höger, just sayin.

what's up maddahfakkas?!


YOOO! Sjukt stilig på bilderna här över, höhöhö. Men i alla fall, ikväll har jag tittat på melodifestivalen, som en riktig rackars svenne! Jag tycker faktiskt att det var helt rätt personer som gick vidare. Men Torsten Flinck? Wtf? Liksom hej vad gör du här din tråkiga, tjuriga, rövtafsande (Ja kolla Aftonbladet), barfotagubbe? Och hahaha såg ni hans min när han "bara" kom till andra chansen... HAHAHAHAH. Så arg alltså.

Men hörni, nu är det dags för mig att resa mig upp (Hahah var bara tvungen, ni som såg på Torsten fattar) & hämta ett glas med is, hahah jag är beroende. Då bara is alltså, inget annat. Btw, imorgon ska jag vara med min hest Ronjabonja. Kulkul! See ya later amigos!

frysmys



Hejsi! Jag var ute & gick på isen med pappis för en stund sen. Helt röd om fejset nu! Så det var riktigt gott med varm choklad när man kom hem! Pappi har precis pluggat in Xboxen i min tv. Vår andra tv är för ny för den, och då tänker ni wtf. Men det är den gamla badass Xboxen som jag pratar om. Inte 360. Vi har sagt att det ska göras i flera månader men det har inte gjorts. So now it's time to play! Byebye!

frågestund, del 2


Giraff eller flodhäst?

Flodhestar ä tjoka å söta, girafer ä långa å heftiga. JÄDRAR VILKEN FRÅGAAAA! OMÖJLIGT ATT SVARA PÅ.


Facebook eller skype?

Facebook. Men det är chilldillare att chatta på Skype.


Korv eller hamburgare?

Körv. Okej nej hamburgare.


Pizza eller nachos?

Pizza, speciellt med räkor på, mmmmh.


TV eller dator?

Vilka tuffa frågor du utsätter mig för Emma! Kan inte väljaaa!!! Men... egentligen. Program går ju att se på nätet, så dator.

 

Leka eller vara?

Jaaa... i den här åldern så säger man ju inte leka längre, vara!

 

Klänning eller kjol?

Kjol är snyggt på andra, men jag har något starkt emot kjolar på mig själv! Klänning.

 

Klackar eller ballerina?

Klackar är sjukt snyggt bara jag kunde gå i dem, fast de passar ju inte min stil riktigt, ballerina.


Neon eller svart-vitt?

Neon! Mycket schnyggt mycket schnyggt!


Klubba eller tuggummi?

Hmm... Tuggummi. Vet inte varför. För det räcker längre kanske?


Grön eller blå?

Det beror på vilken blå eller grön man tänker på. Men jag säger grön, för då tänker jag på limegrön!


Rosa eller röd?

Rosa, av någon anledning så har jag alltid rosa i mina designer. Så det är något med mig & rosa heheh.


Svart eller vitt?

Vitt, det är mycket ljusare & man blir mer glad av det än mörkt!


Smink eller smycken?

Om jag var tvungen att välja mellan dem så skulle jag välja smink. Vad skulle man göra utan den kära concealern?


Levande ljus eller mysiga lampor?

Levande ljus är självklart mysigast!


Pages eller keynote?

Tjaaaa, när jag skriver det här så skriver jag i Pages hahah. Men Keynote är ju mycket roligare att använda sig av eftersom man gör bildspel, så Keynote.


Hjärta eller stjärna?

Menar du människohjärta eller stjärna i himlen eller formerna? Antar att du menar formerna. Så då är hjärtat snyggast. Vet inte varför.


Musik eller dans?
Musik, för man behöver ju musik för att dansaaa! He he he he...

 

Mobil eller telefon?

Mobil, det är ju så mycket bättre att man kan gå nästan vart som helst & ändå kunna ringa någon.

 

Blogg eller mobil?

Sorry bloggen, men jag skulle välja mobilen. Liksom tänk ifall något hemskt skulle hända mig & jag har inte mobilen, vad skulle jag göra? ”Hej bloggen jag blir misshandlad, hörs ikväll! PUSS”..? Men förövrigt så hatar jag lite liksom min mobil. Den måste ha världens segaste touch, gaaaah jag avlider!



 

allra bästa vän?

Jag har många, vill inte skriva så någon känner sig "utanför". Jag gillar inte uttrycket allra bästa vän/bästa vän, har aldrig riktigt använt det, kommer ihåg i typ ettan när alla frågade vems ens bästis var. Jag svarade alltid "Jag har ingen bästis, bara jättebra vänner!". Så ja fortfarande så tycker jag att det är bättre att ha flera jättebra vänner! Jag har massor av dem, så jag kan inte skriva alla hehe. Men ni vet vilka ni är!


din första kärlek?

Jag tror inte att jag aldrig direkt vart kär i någon, eller jo jag var ju ihop med en kille i tvåan. Men vi var ju aldrig, pratade aldrig. Ingen riktig kärlek haha. Men annars så hade man väl en crush på Justin Timberlake under 2006, fyfan vad larvig jag var & så liten liksom?!?!


favoritämne i skolan?

Bild är höjdpunkten under skolveckan!


favoritprogram på tv?

Hmm... Ehm... Jag kan inte säga en, Pan Am.. The Simpsons, Family Guy, How i met your mother, Scrubs.. Fast de är ju alla serier, men det är ju det som är bäst på TV!



hejhejhej hemskt mycket hej


Sitter i soffan, tittar lite på TV, chattar med homies. Ganska chillig fredagskväll!
Tidigare idag var det ju fotbollscup, Fair Play. En fotbollscup bland typ kommunala skolor & klasser, jag var inte med som tur var, jag hatar fotboll heheheh. Fast jag gick faktiskt i fotboll när jag var typ 7, 8, 9 år. Jag var inte superduktig, men jag var väl... okej. Nu kan jag knappt sparka en boll längre, hej onormal! ❤

Det gick inte så bra för min klass, 0 vunna matcher. Men det var bra jobbat av dem! Sen så var jag med mina kömpisar från Önsta jao. Sen så sitter jag här. Hejhej. Nu ska jag hålla på med... en sak. Heheh. Hejdå!

frågestund, del 1



ska det bli kul o åka till grekland?

Jaa verkligen det är ju min första riktiga liksom utlandsresa, jag har ju vart till finland men det här är ju en annan sak. Det ska bli sjukt kul att åka med dig Wilma!



 

hobby?

Ehm.. jag vet inte riktigt. Har ingen speciell hobby, jag är med mina vänner,

bloggar, spelar tv/dataspel.. Men jag har ingen särskild hobby.


resa runt om i världen lr i sverige?

Resa runt i världen antar jag. det är ju faktiskt riktigt mysigt att resa runt i Sverige, men det kan vara roligt att uppleva något annat.


bio/ film hemma?

Bio är jättenajs, verkligen love it. Men ibland kan det vara riktigt mysigt att bara sitta i soffan & chillichilla. men jag väljer bio.


One Direction eller Justin Bieber?

Det här låter sjukt. Justin Bieber. Jag vet inte varför men jag mår lite illa när jag ser 1Ds videor, sjukt som fan men sant.


Tv/dvd?

Hmmm... TV. Då kan man ju zappa mellan kanaler & sånt! Helst TV6. Vad skulle jag göra utan den kanalen egentligen?! The Simpsons, Family Guy, Scrubs, Chuck, How i met your mother.. Hur skulle mitt liv vara utan den kanalen?!


Sommar/ vinter

Jag var fett peppad inför vintern, då kan man ju ha stora mysiga tröjor. Men sommaren med sol, bad & sånt.. det är ju bättre!


bada/sola?

Bada, man kan ju få färg ändå, mihihih.


läsk/ saft

Saft är ju nyttigare, men läsk är goare! :D


godis/ nötter, naturgodis..( du fattar?<3)

Godis skulle jag nog svarat om det inte var så onyttigt... Fast äsch nej godis väljer jag det är så mycket godare!


bil/buss/ tåg

Tåg då behöver man inte vara fastspänd & man kan gå på toa hahah!

 

Bästa filmen?

Water for elephants, bra budskap & kärlekshistoria.


Favoritlåt?

i love you more than you will ever know - nevershoutnever. Sjukt bra, så

härlig & mysmys hihihi.



Bästa minnet?

Tjaa... har inget särskilt minne men sommaren 2011 var riktigt bra på massa sätt & vis! Göteborg, kryssning & massa mys! Hoppas att 2012 kan slå den!


Vart vill du åka någonstans just nu?

Tokyo! Men det är omöjligt hahaha.


Vad vill du bli när du blir äldre?

Illustratör, alltså tecknare typ. Är inte så proffsig men jag tycker det är kul! Annars så skulle jag vilja jobba som tja... bloggare, när man tänker efter. Jag är ju inte alls proffsig, men gud vad chill det skulle va att typ tjäna i alla fall 200 kr i månaden! Men okej den andra riktiga tanken är att jobba i klädesbutik, typ Monki. Chilldillaste butiken på alla sätt & vis alltså.


Marsvin eller hamster?

Marsvin, de är så jädra coola. Jag hade faktiskt två marsvin tills typ April förra året, då jag sålde dem. Varför? Hahah, de var sååå tråkiga!



Vad är det roligaste du vet?

När man hör/ser något roligt så man bara inte kan sluta skratta. Som när kameran faller från stativet i videon jag & Klara gjorde, i slow motion. WÖÖÖÅÅÅÅP.


Favoritsport?

Soffdykning förstås. Nej bara skämta, longboard räknas väl?

 

Vad är det bästa med mig?

Det bästa med dig, Klara. Är att du är inte feg för att säga vad du tycker, på ett bra sätt, du har bra humor & du har bra klädsmak! Och just ja du är en bra bloggare med!



Gillar du cider?

MMMMMmmmmhm. Men alkoholfri ska det vara, busig får man vara i äldre ålder.


Gillar du ost?

Parmesan & mozarella är mina favoriter! Ost är mums.

 

Coca-cola, sprite eller fanta?

Fanta! Coca Cola är skit. Sprite är gott. Men Fanta är bästhäst!


Monki eller HM?

Monki ofc!


Snickarbyxor eller jeans?

Hmmmmm... Svår fråga. Snickarbyxor. Jag har ju jeans 24/7 men snickarbyxor är mer awesome.

 


Vänner eller familj?

NEEEJ HUR SKA JAG KUNNA SVARA PÅ DEN FRÅGAN?..


Djur eller natur?

Vaaaaa? Fattade inte den frågan riktigt för djuren ingår ju liksom i naturen.

 


answering some questions.


Chattar med mina homies & svarar på frågor från frågestunden. De är uppe på bloggen imorgon! Men de är inte så jättenågra, faktiskt. Det trodde jag aldrig. Så jag kanske delar upp dem i 2 delar. En på fredag & en på lördag.

mummu.

Hejhej! Så ja på kvällen så var jag hos mummu (Farmor på finska) & Kalevi, farmors man. Vi åt fläskkoklett, potatis & gräddsås. Sen glass & tigerkakaaaa! Mumsigt!

Jag & pappa testade även våra kunskaper i en Postkodmiljonärenbok som mummu hade av ingen anledning fått hem efter flera års premurerande på Postkodlotteriet. Om man svarar rätt på ett visst antal frågor av 2500 så får man komma till heta stolen. Fett!

Men man kan ju bara "spela" med för det är en dator inbyggd i boken som säger vilken fråga man ska svara på & sen trycker man på rätt svar, då blir det lite roligare, som ett spel. Nu ska jag titta på Top Model Sverige på TV3 Play, glömde helt bort det igår! Ciao ciao!


senapsmackisar

Hejsisvejsi! Just nu chilldillar jag bara & tuggar på en glad & en ledsen macka. Med smör, kalkon & senap! Senap är riktigt mums på macka faktiskt, måste fortsätta ha det. Snart blir det Überstrike, awesomeness. Sen vid halv fem tiden ska jag åka till farmor & äta mat, heheheh.

SNYGGISCHSNYGGISCH RYGGSÄCKIS!

Wihoo! Kolla vilken stilig ryggsäck! Har inte haft ryggsäck på ca. 4 år för i klassen så ansågs det att vara töntigt med ryggsäck, men vafan den här är ju skitsnygg! Det finns ju andra snygga ryggsäckar med, missförstå mig inte. Ryggsäckar är ju så mycket bättre för nacke & rygg också, denna är väldigt värd att tänka på!

RSS 2.0