den där videon när jag nästan spyr.

Hejs! Sådär nu har jag laddat upp videon, hehehehihihihihohohoh. Titta på den för att se vad den handlar om, mihih. Lite äckligt sådär... Fyfan jag avled nästan.


Varning detta ska inte göras hemma men videon kan gärna tittas i full HD.

stillbilder från videooooon

Hejhej! Har precis redigerat klart videobloggen, hoppas den är kulig! Tycker jag i alla fall. Heheheh. Men jag ångrar den.. lite. Hahah, ni får se varför imorgon. För det kommer ta ca. 5-6 timmar att spara & ladda upp den på YT. Men aja. Imorgon får ni se, mihihihihih lite spänning här!


filmfix

Hejhej! Just nu sitter jag med Klara in the sofa & ska börja redigera en film som vi filmade in, fyfan säger jag bara... Det tog säkert mer än en timme att försöka få in filmerna på datorn, gud vad det krånglade. Men hoppas den blir bra, hehehehe. Mår lite illa bara av att tänka på det..


Tänk hur motbjudande man kan se ut...

frågestundsapa

På grund av dålig blogginspiration så tänkte jag ha en frågestund! Fram tills fredag, eller tidigare om jag känner för det, hihihihi!

nokia

Hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahah.

vad vi åt, heheheh

Hejhej, som jag sa igår så åt jag & mamma något riktigt gott igår. Det här var vad vi åt:


(På bilden så är inte pizzorna klara). Det är verkligen jättegott & superlätt att göra! Man tar vanliga tortillabröd & lägger på tomatsås, ost & resten man vill ha på. Jag & mamma valde räkor, oliver, champinjoner & kronärtskocka. Sen så lägger man in dem i ugnen i ca. 10 min!


Mmmmmhmh. Det är ju helt vanliga chokladbollar, men sen så är de rullade i hasselnötter. Så himlans gott! Smakar mycket godare än när de är rullade i pärlsocker.

havredryck

Hejhej, idag har det inte hänt så jättemycket. Mormor & morfar kom till oss en stund, sen så har jag & mamma handlat mat till kvällen. Jag visar sen vad vi ska äta. Mmmhmmmh det är så gott! Kan även visa sen efterrätten, mmmmhmhmmmmmh det är nästan ännu goare!

Nu ska jag dricka min havredryck, eller ja det smakar inte havre. Det är same shit som drickyogurtar men för oss laktosintoleranter. Det behöver jag verkligen, jag lät skittjurig mot mamma. När jag är trött, hungrig & har huvudvärk så är jag ingen att leka med, haha.


sams favoritleksak - grytvante



Sam bara älskar grytvanten, det måste vara hans favoritleksak (leksak..?). Varje gång man kastar den så springer han iväg som ett spjut för att fånga den!

Überkul

Hejhej, idag skulle jag egentligen följt med Emma & dansat med henne. Men jag kände (och gör det fortfarande tyvärr.) mig piss. Mår illa & huvudvärk. Wiihoo pepp här alltså (ironi.)

Och förresten, i ett desperat behov av ett gratis nedladdningspel så hittade jag ÜberStrike, ohmajgaad it's so awesome! Jag heter "Fruktkaka", Klara heter "Klaris".



titanic

Tjena! Just nu så sitter jag & chilldillar i soffan, som alltid. Idag gick typ 70% av skoldagen för att se på Titanic. Fett skönt. Den var så sjukt sorlig, man kan inte fatta att något sånt här har hänt. Men sen så är det ju en gullig kärlekshistoria också & Leonardo DiCaprio såg inte så dum ut i filmen heller, heheh.

chokladmuffinsbak

Hej! Igår bakade jag, mamma & min syster chokladmuffins, muuuuuuums! De vart jättegoda. Eller förresten, det är ju kladdkakemuffins, jag älskar dem. De ska va kladdiga inte torra & smuliga. Mmmhmmmh såååååå gooooott!

musik i skolan hahahahah

Hejhej, just nu så sitter jag i skolan & väntar på att lektionen ska börja. Hahaha det är så konstigt, de spelar halvgammal musik i hela skolan i högtalarna. Jag kunde inte låta bli att nästan skratta när jag gick upp för trapporna. Hahahahah gud jag dör.


FLUFFIGA DJUR.


Jag var bara tvungen att censurera lite på hamstern där.. om ni undrar.

face sthlm concealer


Den här concealern vart min igår. Har köpt likadan i typ ett & ett halvt år. I ♥ it! Jag vågar knappt köpa en annan för jag är rädd att den ska vara sämre & blablabla.. Det finns massa anledningar till att jag inte kan köpa någon annan. Jag är förälskad.

time for school

Hejhej! Om ca. 20 min så ska jag dra till skolan, där jag möter upp Emmsi & Linnea, Felicia också tror jag. Sen drar vi till den där jädra idrottslektionen. Först fys i 30 minuter... Gaaah sjukt drygt, sen så handboll.. Hatar typ alla bollsporter, & lagsporter. Hahah vad tråkig jag är. Men sånt är livet. Hejdå!


painted nails

Hejhej! Nu är jag hemma från skolan, eller ja. Kanske för en timme sen. Nu så tittar jag bara på Scrubs & chilldillar med katten.

Tänkte visa mina naglar som jag målade igår med ett nagelkit som jag fick från faster & farbror i julklapp. (Hahaha, märket är Depend, vilket sammanträffande..) Kitet är jättebra för det följer mer såna där stenar, stickers & sen små borstar. Himlans najs!

Det jag målade igår var bara ett test. För jag ville inte göra något stort när jag använder små borstar för första gången, heheh. Jag suger liksom på att måla naglar.


tjena... vad händer?


Jag har vart hemskt dålig på bloggandet här i helgen.. Men jaa... Vad ska jag säga det finns inte så mycket att säga om min helg. Men nu är jag tillbaks, får vi hoppas.

Min bloggning går liksom i vågor. Först så går det upp jättemycket, bloggar väldigt mycket. Sen blir det mindre, och sen är man nere i en dag utan bloggning, sen går det upp & sen går det ner när jag blir sjuk eller något. Då orkar inte jag blogga, när jag är sjuk så har jag ofta huvudvärk & då är det inte så bra att sitta vid datorn.

Men jaja nu ska jag försöka köra igång igen med skojsiga inlägg, hejdå!

essie

Idag när jag gick en snabbis på stan så såg jag essienagellacken på Kicks. De kom ju ganska nyligen till Sverige & det är inte förrän nu som jag vill ha dem! Det finns så perfekta nyanser att välja emellan, mest i rosa & rött. Sen så kostar de ca 129 kr, liksom ganska mycket stålar om man jämför med typ Depend. Som brukar kosta runt 39 kr. Men Depend tycker jag har lite sämre kvalite på nagellacket, essie ska ju vara salongskvalite så det är väl därför de kostar.

För att tillägga så har nagellacken väldigt skojsiga namn som Muchi Muchi, Funny Face & Jam N Jelly!

mumsiga semlor

HEJHEJS! Efter skolan så cyklade jag till mamma & jag, min syster Tova & mamma förstås, åt semlor & drack MER! Vi brukar alltid vänta till fettisdagen, men det vart visst lite ändrade planer i år, hehehe. Semlor är ju jättegoa, men usch vad obehagligt mätt man blir. Euw... Men annars så är det mums!

nina the hoodie

Den här hoodien skulle verkligen inte skada om den hängde i min garderob! Tidigare har det funnits en liknande på Monki, men den var sjukt mycket dyrare så jag kommer definitivt tänka på att köpa den här! (Från Gina Tricot.)

todays outfit

hoodie - h&m, t-shirt - gina tricot, jumpsuit - monki, tights - såna hittar man överallt..

Första gången jag använder min andra jumpsuit från Monki! Det vart lite knas på beställningen så då vart det både en jeans & vitfärgad. De är snygga i alla fall så det är luuuuugnt.

sams "år" i bilder

Hejhej! Sam kom till oss den 13 Augusti, så detta är ju inte hans år i bilder. Men jag vill i alla fall visa hans dagar i bild heheh. Eller ja några speciella stunder då jag fick en bild på honom, eller något sånt. Äsch skitsamma titta bara, eheheh.


we heart pacman

Detta är mitt & Emmas tidsfördriv på rasterna.. Ja. Pacman. På Googleloggan. Det låter jättetråkigt, men är askul! Vi har kommit till level 11, vilket vi tycker är ganska långt. Och det är ganska larvigt att dö på level 4 (Om man inte kör själv.. hehe då är det svårt). Men jag fattar inte riktigt hur vi kan tycka det här är så himlans kul, jättefjuttigt pacmanspel med samma "bana" hela tiden, fånga små gula prickar & äta spöken när de är blå.. Men det är ju kul!!! (Sök på Google Pacman på Google & klicka på "Jag har tur" för att spela)

duschad & ren

Heeeej! Nu så har jag precis duschat, nu blir det Family Guy! Jag har tänkt lite på en sak, imorgon ska jag till Arosfortet. Borde jag ta med mig en kamera av något slag? Alltså Arosfortet är ett ställe där man går in i en massa celler & ska hitta knappar, komma på koder.. Det är som Fångarna på fortet, heheh. Men tänk ifall kameran trillar ut fickan eller tänk ifall jag tappar den... Not good. Så jag skiter väl i det antar jag. Synd, för jag skulle vilja fota det.. Okej nu vill jag kika på Family Guy, heheh. Hejdå!


tankar från en katklat


Kat tyckte att en plastgran var intressant, heheheh.

watching chuck

Hejsihejs! Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen. Tittar på Chuck just nu, och försöker göra läxan. Typ.. Men jag måste få chilla en stund först.. Heheh. Sen blir det franska & matteläxa... Drygt. Aja nu vart det spännande med pistoler & allt!! Måste fortsätta titta, byebye!

jag har den bästa bakgrunden eveeeer!!!

Jag har den bästibästa bakgrunden på datorn ever, gjorde den (samtidigt som jag jobbade förstås) på hemkunskapen, nu stöter jag på min sötnos varje dag. Thihihihih. He's awesome.

SUPERKAT!


Katklat ser lite ut som en superhjälte på den här bilden - Han blickar ut & ser någon i fara, DUDUDUDU SUPERKAAAT.

följ mig på instagram

Där jag lägger upp onödiga brusiga bilder från min iPod.

testinlägg

Sho sho! Jag tänkte bara testa blogg.se appen, har haft den ett tag & inte använt den, men jag kommer typ aldrig använda den. För på iPod så finns det bara wifi = typ bara hemma... Aja, see you later!


balletshoes


Dessa skor skulle jag verkligen kunna köpa flera par av! De är ju jättebilliga & söta. I like it like it!

jag faller, faaaller

Schteeekigt.

what's up?

Shoo, yo, tja, hey, hej, tjena, halloj, whats up? Jag bara chilldillar vid soffan & checkar alla bloggar & sånt (Kanske borde göra ett inlägg om vilka bloggar jag läser?).

Har även sån där slemhosta som hindrar mig från det roliga... (Från slemhostreklamen) Okej skitsamma, sen så har jag lock i ena örat hela tiden, bara enaaaa!!! Jag blir så irriterad på det! Det är ju en helt annan sak om båda har det, då tänker man inte lika mycket på det för det känns inte lika konstigt, men när det bara är ena... JAG FÅR SPADEEEER! JAG BLIR GAAAAALEN! Okej jag måste sluta vara en gnällspik. Jag gnäller hela tiden...

Har duschat så det är därför jag är en pudel i håret..

fika med den källberg ♥

SHOO BREE! Idag så tog jag en fika med min Ronja! Vi pratade en massa för det hinner ju hända mycket när man inte går på samma skola, man kan inte riktigt säga att vi gick så jättemycket på stan, enligt mig. Några butiker, men jag tror nog allt att mestadelen av tiden gick till fikat, för vi kunde inte va så länge.

Hon tog en så kallad mudcake & jag fick henne att köpa en mumsig kolsyrad "juice" (Det smakar inte juice men det är det heheh.) som heter feel good, she loved it! Och kan ni gissa vad jag tog? Trumvirvel... Islatte. Wow, big news. Liksom det tar jag ju aldrig...


Och ja vi bytte till fötöljer efter att en gubbstrutt äntligen ha lämnat dem. Okej förlåt men vi vart lite irriterande över att en tant tog upp 2 fåtöljer typ & en gubbe med, we liksom love the fötöljer. Men äsch jag ska sluta gnälla de kanske liksom loved the fåtöljer dem med.

▶ m a t t e p r o v ▲

HEJS! Har precis haft matteprov om omkrets (Fattar inte varför för man lärde sig ju det på lågstadiet) & area. Det var sjukt lätt. Men den här tjejen lyckas ju alltid göra något slarvfel. Verkligen ALLTID. Blir så irriterad på mig själv!

Och jag tror att Signe och Emma kanske möjligtvis vart irriterade på mig för jag snodde deras linjaler, men min var ju halv..

politiker-jackASS


Min favoritvideo for life! ♥ Maud är ju fan awesome!

kul på gympelympan

Hejhej! Idag så hade vi idrott i skolan som jag inte skulle vara med på, men sen när tjejerna skulle till VGF-hallen så gjorde jag lite saker som man kunde göra heheheh. Hoppade in i skumgummigropen, hoppade studsmatta & hängde i några ringar som hängde från taket. Nu måste jag hjälpa Klara med sin blogg. Ciao!

a bad quality gif animation

Yoes! (Ehm. Ja vilket fint ord...) Idag var det school, egentligen så mår jag inte så bra. Huvudvärk & i förrgår hade jag feber. Fast febern är ju borta. Sen så hostar & nyser jag 24/7. Fast att nysa är så skönt, hahah. Normal chey här! Nu så sitter jag inkurad i täcket med katklat bredvid, tittar på Scrubs & bara chillychillar. GIF-animationen där nere måste jag ju förklara dessutom, ju. Eller nej. ELLER JO! Jag trodde & tänkte att jag kanske skulle bli bra idag, men så var det ju inte, tummen ner.


new in: skjorta från H&M


Den här skjortan köpte jag igår från H&M. Hade tänkt skippa att köpa något men den var ju så billig... heheh..

nu drar jag!

Nu drar jag till den här sötnosen, vi kanske hörs senare idag. Tjingeling badring!


EN HET GET SOM VAR FET.


Dessa bilder tog jag i Maj förra året, jag typ älskar getter, de är så fulsöta! ♥

what's happening

HEJHEJ! Idag skulle jag egentligen vara med en vän. Men hon var sjuk, så jag träffade mamma en stund så vi gick en snabbis på stan & fixade mina glasögon som var helt snea, hahah. Ni skulle ha sett dem.

Imorgon blir det att dra till min käraste kusinvitamin & moster, ska sova över där! Fett mysigt alltså. Då kanske det inte blir bloggning alls. Kanske något tidinställt. Och kanske bloggar jag från kusinvitamins dator, vi får väl se. Nu ska jag se på mer Family Guy. Byeees!


Första paketet från Monki

MORSNING KORSNING! Idag fick jag hem ett paket från Monki, det första... det andra bör jag få imorgon. För jag beställde två grejer olika dagar hahah osmart. Så det här var alltså första paketet från Monki, med den vita jumpsuiten Hanna som var på rea.

Har velat haft den sen i somras när jag var i Göteborg. Till & med mamma kom ihåg hur mycket jag ville ha den, & mamma kommer inte ihåg såna saker annars, heheh. Så istället för att kosta 400 kr, så var det halva jädra priset! Wihoo! Stort tack till min kära vän Signe! ♥ Kika på hennes fina blogg så vet ni varför.


Man fick även Monki Magazine, eftersom man inte får den på posten längre, perfekt! Jag har inte något att läsa på kvällarna längre (för det gör jag nästan alltid) så det var perfekt tajming!

Wanties - Monkis Spring Collection 2012

Dessa najsiga grejer skulle verkligen inte skada om de följde med mig hem någon dag! Liksom kolla tröjan med Imoo på, och mobilhalsbandet..! Jag måste haaaaaa! Dessa plagg & accesoarer är från Monkis vårkollektion, vilket verkar innehålla mycket äpplen (hehe) & även mycket sailor chic. Lovely!

sam e feeeett cool


bokeh

På nyårsafton så var det ju omöjligt att fota fyrverkerier så jag testade att fota bokeh istället, det gick väl.. sådär! Men jag får öva, hehe!

nyårslöften..

Jag ska försöka att inte äta godis alls. Bara under typ påsk, min födelsedag & såna grejer. Liksom bli lite som förut - Inte äta något som anses vara onyttigt.

Börja träna mer, mest för min nackes skull. Den är lite för svag så det är typ därför den & mitt huvud inte mår så bra. Och göra nackövningarna dagligen dessutom, som mamma lärt mig!

min nyårsafton 2011-2012

Mitt nyår var väl inte så speciell, mysig var den väl. Men jag fick zero med bilder från fyrverkerierna, man kunde bara se dem lite från stan. Katten var ganska rädd i början. Men han mådde okej sen ändå som tur var.

Vi åt jättegod mat - Tortellini med gorgonzolasås, det är sjukt mättande så jag tog bara ett glas juice när mamma & syrran tog fulla skålar med marängswiss, hahah så normal jag känner mig... Men efteråt så kändes det ganska bra att skippa den! Men den var nog jättegod...

Sen så spelade vi lite Just Dance 3, spelade en omgång MIG. Ni vet det där frågespelet. Så ja kvällen var bra!


✝☮♦❋⚇♫


RSS 2.0