kattens första nyårsafton



Stackars lille katten, han vaknade till direkt när han hörde någon testsmälla fyrverkerier & la sig mellan min & mammas dator... Tur att vi redan planerat att stanna hemma i år eftersom det här är kattens första nyår. Hoppas han håller sig lugn under kvällen, tror inte det.. Men man kan väl alltid hoppas, eller hur?

mina 2 favoritklädesbutiker (långt ord..)

Monki har verkligligen sjukt snygga kläder, det finns mer "normala" plagg, sen så finns det mer annorlunda & sjukt häftiga plagg! Man ser verkligen på kläderna liksom... "Den där tröjan kommer helt klart från Monki.." typ. Sen så gör de deras varumärke så speciellt med sin lilla historia om Monkisarna & butikerna, man blir snurrig där inne! Vilket gör deras butik till något mer än Gina Tricot eller H&M.
Bikbok, en verkligen sjukt bra butik den med! De har enligt mig lite olika stilar på sina kläder - deras märke Westhill Redbird är lite mer åt high schoolhållet, & resten av kläderna är lite blandat egentligen. De har mycket med finfina kläder & vardagskläder med... Det går inte riktigt att förklara BikBok. Men det är en sjukt bra butik!

TVÅ IRRITERANDE SAKER.

När jag ska borsta tänderna så tar jag alltid en rejäl klick med tandkräm. Så börjar jag borsta, ja helt normalt. Men sen så börjar jag tänka på något - Och bara borstar på ett & samma ställe. Sen när jag kommer på att jag faktiskt borstar tänderna så finns det inte någon tandkräm kvar på tandborsten, så jag måste ta om... Det drygaste i det här är att det händer flera gånger efter varandra, sjuuuuukt drygt!

När jag hittar ett snyggt plagg i en butik & provar det så tänker jag... Njaaa.. det var väl sådär & skiter i att köpa det. När jag kommer hem så tänker jag - Men den där tröjan var ju snygg!! Så får jag skuldkänslor för att jag inte köpte det (?) & nästa dag så går jag upp astidigt för jag vill inte riskera att det tar slut... DRYYYYYGT. (ett exempel har skett idag...)

BLOGLOVIIINISCH'

Följ min blogg med Bloglovin

TJENA MITT NAMN E MOA.

YOYO! Välkomna till min nya blogg! Om ni vill läsa mer om mig så är det bara att kika i menyn. Annars så vill jag bara säga: HEJSAN SVEJSAN! Hoppas ni vill stanna, för jag kommer försöka mata på bloggen med en massa skojsiga & najsiga inlägg om min vardag, stil & katten förstås!


Om mig, Moa


Mina intressen - På fritiden så älskar jag att shoppa, vara med vänner, fota (däremot så är jag inte så duktig på det än..), spela tv-spel & chilla med min katt Sam & familjen.

Min katt - Min katt Sam är en sötnos som ni kommer se mycket av i bloggen. Han är en röd bondkatt & är jättebästaste katten i världen! Han är mitt favoritmotiv att fota!


Foto & redigering - Min kamera är en Nikon D3100, den fick jag nyligen. På julafton 2011! Innan så har jag bara fotat med en Canon Ixus 130, fast tja.. personligen så tycker jag att den var en riktigt bra kompaktkamera! Nästan varje bild jag lägger upp på bloggen kommer vara redigerad, jag redigerar alltid mina foton, mer eller mindre. Det gör jag i Pixelmator, ett sjukt bra program till Mac. Annars så redigerar jag i Adobe Photoshop CS3/CS5.


Varför mitt bloggnamn heter som det gör? - Akimoto betyder sann höst. Det är mitt namn på japanska. Men min blogg kommer inte handla om Japan direkt, så var lugna! Men det är i alla fall min största dröm att åka dit sen jag var liten plutt.

Hoppas ni tycker att min blogg är värd att stanna på!

RSS 2.0